Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Partners van A1-Hondenschool

A1-Hondenschool werkt samen met een aantal partners. Onze visie en denkwijze liggen aardig op dezelfde lijn als die van onze partners.

Wanneer je meer informatie wilt over één van de partners, klik eenvoudig op de logo of tekst, dan wordt je doorgelinkt naar hun site. Ook ligt er informatie van onze partners in de presentatiewand op de hondenschool.

Ook partner worden van A1- Hondenschool? Bel of mail ons gerust!

Praktijk Voor Gezelschapsdieren en Behandelingen Paard

Onze praktijk is gevestigd in het gezellige, aan Enschede grenzende dorp Lonneker. U kunt in onze praktijk terecht voor consulten, operaties, entingen, medicijnen, diverse onderzoeken zoals bijvoorbeeld echo-onderzoek, bloedonderzoek en röntgenfoto's.

Daarnaast bieden wij verschillende aanvullende therapieen zoals Fysiotherapie, Laserbehandelingen, Osteopathie en Acupunctuur.

Het Hoge Boekel

Omdat de verzorging van uw hond, in de breedste zin van het woord, onze professie is, willen wij dat graag aan u presenteren.

Aan de rand van Enschede, in het prachtige Twentse land, ligt sedert jaar en dag Hondenpension Het Hoge Boekel.

Wij doen alles wat binnen ons vermogen ligt om het uw hond zo aangenaam mogelijk te maken en u de overtuiging te geven dat uw hond bij ons in goede handen is.

Jumper Enshede

Wij zijn de diersuper op het gebied van diervoeding en dierbenodigdheden. Wij zijn dé supermarkt onder de dierenspeciaalzaken; grote winkel, ruim assortiment en lage prijzen, maar met de vakkennis van een speciaalzaak!

DJ Trimsalon Hengelo

Bij DJ Trimsalon kunt u terecht voor de complete verzorging van uw hond. Een goede verzorging van de vacht, de oren,de huid en de nagels van uw hond is behalve fraai vooral ook erg belangrijk voor het welzijn van de hond. DJ Trimsalon trimt, knipt, verwijdert klitten, wast en plukt alle rassen groot en klein. Elke hond verdient de beste verzorging en de juiste aandacht. Bij DJ Trimsalon is uw hond in zachte en deskundige handen!

Kerklau Shop Supplies Hengelo

Kerklau is importeur van winkelmaterialen en verpakkingen. Zij leveren o.a. draagtassen, kledinghangers, kledingrekken, stoepborden, folderstandaards, etiketten, prijssystemen, paspoppen, sieradenpresentaties, kledinghoezen, kadopapier, verzendverpakkingen, winkelmandjes, etc. Qua prijs goedkoper dan wie dan ook!

Proteq Dier & Zorg

Proteq Dier & Zorg is met afstand de oudste honden- en kattenverzekeraar van Nederland. Sinds onze start in 1998 is er dan ook een hoop gebeurd; we zijn continue bezig geweest om met de markt mee te bewegen en zo in te kunnen blijven springen op de steeds veranderende behoeften van de klant. Zo af en toe is het dan ook wel eens leuk om even kort stil te staan bij wat er nou allemaal is veranderd in de afgelopen jaren.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren