Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Disclaimer

Actuele en correcte informatie

A1-Hondenschool Hengelo streeft naar actuele en correcte informatie, maar kan niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop zij wordt ontvangen, of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is.

Daarom kunnen aan de informatie op deze pagina's geen rechten worden ontleend en aanvaardt A1-Hondenschool Hengelo geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie.

Externe links

Binnen de website van A1-Hondenschool Hengelo worden alleen externe links opgenomen van instellingen, organisaties en/of firma's die een partnerschap hebben afgesloten met A1-Hondenschool.

A1-Hondenschool is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de door ons gelinkte externe websites, dit zijn zelfstandige instanties en voeren hun eigen beleid.

 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren