Partners van A1-Hondenschool

A1-Hondenschool werkt samen met een aantal partners. Onze visie en denkwijze liggen aardig op dezelfde lijn als die van onze partners.

Wanneer je meer informatie wilt over één van de partners, klik eenvoudig op de logo of tekst, dan wordt je doorgelinkt naar hun site. Ook ligt er informatie van onze partners in de presentatiewand op de hondenschool.

Ook partner worden van A1- Hondenschool? Bel of mail ons gerust!

 

Wij werken samen met Dogs Love It 

 

Dierenwinkel gespecialiseerd in gezond hondenvoer, vers vlees voor de hond,

snacks voor de hond

Dogs Love It

Maria Becht-Wagner

Horstlindelaan 59

7522 JA Enschede

Tel. 06-22599760

Maria@dogsloveit.info

Praktijk Voor Gezelschapsdieren en Behandelingen Paard

Onze praktijk is gevestigd in het gezellige, aan Enschede grenzende dorp Lonneker. U kunt in onze praktijk terecht voor consulten, operaties, entingen, medicijnen, diverse onderzoeken zoals bijvoorbeeld echo-onderzoek, bloedonderzoek en röntgenfoto's.

Daarnaast bieden wij verschillende aanvullende therapieen zoals Fysiotherapie, Laserbehandelingen, Osteopathie en Acupunctuur.

Het Hoge Boekel

Omdat de verzorging van uw hond, in de breedste zin van het woord, onze professie is, willen wij dat graag aan u presenteren.

Aan de rand van Enschede, in het prachtige Twentse land, ligt sedert jaar en dag Hondenpension Het Hoge Boekel.

Wij doen alles wat binnen ons vermogen ligt om het uw hond zo aangenaam mogelijk te maken en u de overtuiging te geven dat uw hond bij ons in goede handen is.