Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Speeluurtjes

 Los laten spelen

Het los laten spelen van je hond is lang niet overal mogelijk en/of toegestaan. De voorzieningen hiervoor zijn vaak (nog) erg matig of zijn er niet. Ook horen wij dat de voorzieningen die er wel zijn (vaak) niet schoon gemaakt worden en/of bijgehouden worden. Tevens zijn honden die loslopen ook niet allemaal even betrouwbaar en worden nog te vaak pups/honden gebeten/aangevallen door andere loslopende honden.

Indoor luxe speeluur

Op elke zaterdagochtend bieden wij de mogelijkheid om je hond(en), samen met andere honden, binnen in de trainingsbak te laten spelen. Het is overdekt, in de zomer heerlijk koel en in de winter lekker verwarmd. De bak is afgesloten, dus de honden kunnen behoorlijk vrij hun gang gaan. Het spelen is veilig en wij houden toezicht op het spel. Waar nodig grijpen we in en helpen bij eventuele opstootjes.

Wie mag er komen

Iedereen met een pup/hond is welkom, dus ook hondenbezitters buiten onze hondenschool! Alle hondenrassen zijn ook welkom, want daar maken wij geen onderscheid in. Wij dulden geen buitensporig spelgedrag want honden moeten vriendelijk kunnen spelen (dus niet stalken, zich agressief gedragen of te dominant aanwezig zijn!).

Kinderen meenemen

Kinderen zijn van harte welkom echter zijn de ouders zelf verantwoordelijk voor hun meegenomen kinderen. Kinderen mogen tijdens het spelen niet in de bak, spelen is voor de honden bedoeld! Er is gratis ranja voor de kinderen aanwezig!

Gratis Wi-Fi

Wij hebben op de hondenschool gratis Wi-Fi, handig als je het internet wilt gebruiken voor je telefoon of Ipad. Ook handig voor de kinderen!

Gezelligheid

Onder het genot van een kopje koffie of thee, andere hondenbezitters leren kennen/praatje maken, terwijl je hond flink aan het ravotten is; luxer als dit kunnen we het niet maken!

Indeling speelgroepen

Om het spelen van de honden in goede banen te leiden, delen we de honden in groepjes in qua leeftijd en/of grootte. Tevens is het spelgedrag van de hond bepalend voor de groepsindeling. Iedereen met een hond is welkom, echter is het wel handig dat je je van tevoren even meld! Natuurlijk mag je de eerste speeluurtje testen in welke groep je hond het beste tot "zijn spel" komt.

SPECIAAL VOOR DE UKKIES!!

Puppy Party

Op elke zaterdag ochtend start de puppy party's om 8.30 uur tot 9.00 uur voor puppy's die nog moeten leren spelen en van 9.00 tot 9.30 uur voor de puppy's die al flink ravotten. Dit is speciaal voor de kleintjes om veilig en overdekt los te kunnen spelen en socialiseren. De honden moeten in ieder geval de 2e enting hebben gehad (rond de 8 á 9 weken).

Tijden

Zaterdagmorgen  
08:30 tot 09:00 uur Puppy Party voor pups die nog moeten leren spelen
09:00 tot 09:30 uur Puppy Party voor pups die al flink spelen
09:30 tot 10:00 uur Pups en honden die erg soft spelen en rennen
10:00 tot 10:30 uur Honden die veelal rennen
10:30 tot 11:30 uur Honden die lekker stoeien
11:30 tot 12:30 uur Honden die enorm ruw spelen

Losse Speelkaart / Strippenkaart

Spelen kan per keer of per kaart. Per keer kan voor aanvang gelijk betaald worden.

Strippenkaarten zijn verkrijgbaar bij de leiding en dienen per pin of contant te worden voldaan. Een strippenkaart heeft 10 halve of hele uren spelen en een maximale geldigheid van 6 maanden, overgebleven speeluren zijn dan verlopen.Wij houden de strippenkaart digitaal bij, de kaart is dan veilig van verlies Je kan ter plekke zien hoe je er voor staat. Een strippenkaart is voordeliger dan een losse kaart.Je kunt meerdere honden op 1 strippenkaart gebruiken, dus heb je meerdere honden of wil je samen een strippenkaart, is dat allemaal mogelijk.Je kunt een strippenkaart ook cadeau geven, vraag naar de mogelijkheden bij de leiding.

Koffie, thee en ranja is inbegrepen, die hoef je er niet los bij te kopen.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren