Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Disc Runners

Dog & Disc club "Disc Runners" is een dogfrisbee school die is opgericht in 2002 door Ronald Wijnen. Samen met Rob Hoekstra geven wij les in frisbeeën met je hond. Dogfrisbee is een vrije sport die je zowel professioneel als amateur kunt beoefenen. Het niveau is in deze sport niet belangrijk, samen met je hond leuk en sportief bezig te zijn des te meer!

Er zijn vele redenen te bedenken waarom je de dogfrisbee sport zou gaan beoefenen met je hond. Het is een geweldige manier om de conditie van je hond optimaal te houden, waarbij niet voorbij gegaan moet worden aan die van jezelf! Het is ontspannend en geeft enorme voldoening als je ziet dat je hond net zo veel plezier heeft als de handler!

Daarnaast is het goed voor de opbouw en het in stand houden van een stevige spiermassa. Dit is goed voor het natuurlijke afweermechanisme van alle spieren, maar ook voor de optimale bescherming van de gewrichten. Daarom je hier gerust kunt spreken van een verbeterde algehele gezondheid.

Ook is het leren gooien met de frisbee en het trainen van de hond om deze te vangen, een echte uitdaging, dit is plezier voor zowel trainer als cursist. Samenwerken als een team is wat de relatie tussen baas en hond versterkt en daar heb je in de thuissituatie een en al profijt van. Er is een duidelijk verminderd risico dat de hond probleemgevend gedrag gaat vertonen door geestelijke verveling, gewoonweg omdat de hond voldoende geestelijk wordt gestimuleerd en daardoor voldaan kan uitzien naar een nieuwe training samen met zijn grootste vriend, zijn baasje!

Wanneer wordt deelgenomen aan wedstrijden heeft zelfs het hele gezin grote pret, want de wedstrijddagen zijn een echt uitstapje en de moeite waard!

Niet alleen het kijken naar de wedstrijd is leuk, ook nieuwe ideeën opdoen en mensen leren kennen met dezelfde "hobby" is geweldig.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren