Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Dogfrisbee training

De trainingen worden binnen in onze trainingslocatie gehouden. Het is mogelijk om het hele jaar door te trainen (ook in de vakanties). In de koude dagen hebben wij ons gehele pand verwarmd, dus je hoeft niet in de kou te staan.

Allereerst beginnen we met ingooien, daarbij leren wij ook nieuwe worpen en technieken aan. Na het ingooien gaan we om de beurt met de hond frisbeeën (freestyle/mini distance), ieder op zijn eigen tempo en niveau. De lessen zijn onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur zodat de veiligheid voor je hond gewaarborgd is!

Hebt u een hond en wilt u eens ervaren wat dogfrisbee is? Voor iedereen die dogfrisbee wil uitproberen is er de mogelijkheid om een proefles te volgen. Het voordeel van een proefles is dat u vrijblijvend zelf kunt ondervinden wat dogfrisbee is en of uw hond het leuk vindt.

Wij wensen jou en je hond veel trainingsplezier toe!!

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren