Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Reglement

01. De organisatie behoudt zich het recht voor, een deelname zonder restitutie van lesgelden te beëindigen wanneer zij dat nodig acht, zonder opgave van reden.

02. Neem voor de trainingen altijd water voor de hond mee.

03. Draag makkelijk zittende kleding en schoeisel waarin je gemakkelijk kan bewegen en wat de hond niet hindert tijdens training.

04. Wanneer je deelneemt aan wedstrijden, dien jij je aan de wedstrijdreglementen te houden.

05. De hond dient geldige vaccinaties te hebben gehad, tegen kennelhoest en rabiës word aanbevolen (bij internationale wedstrijden is Rabiës verplicht!)

06. Het uitlaten van de hond dient uitsluitend plaats te vinden buiten het terrein, je dient de uitwerpselen zelf op te ruimen.

07. De kosten dienen (per kwartaal, maand of per les) bij de 1e les te worden voldaan. Deelname houdt 1 team in, (1baas en 1 hond) voor een 2e hond dien je apart te betalen.

08. Op het terrein moet je hond zijn aangelijnd. Je dient er zelf op toe te zien dat deze geen anderen lastig valt en/of lastig gevallen wordt.

09. Er mag buiten de trainingsbak niet met frisbees worden gegooid, "kijkers" dienen buiten het trainingsveld te blijven.

10. De organisatie is niet aansprakelijk te stellen voor nadeel en schade aan jou en je hond, in welke vorm dan ook, het dient aanbeveling ervoor te zorgen dat je bent verzekerd.

11. Je dient zorg te dragen voor de veiligheid van je hond en hem niet bloot te stellen aan risico dat blessure tot gevolg kan hebben.

12. Het is niet toegestaan stimulerende middelen te gebruiken voor zowel deelnemende handler als hond.

13. Geef de hond geen eten/drinken voor/na de training of wedstrijd en zorg voor een goede warming up en cooling down.

14. Deelnemende honden dienen in goede gezondheid te verkeren.

15. De hond dient een gewone, of helemaal geen halsband te dragen, slipkettingen of andere negatieve (hulp)middelen zijn niet toegestaan.

16. Parkeren is uitsluitend toegestaan op de daarvoor bedoelde plaatsen.

17. Het is alleen toegestaan door de organisatie goedgekeurde frisbees te gebruiken, de fastback, K10 en Jaws, andere merken en soorten dien je eerst te laten keuren door de leiding.

18. In alle gevallen waarin het reglement niet voorziet, beslist de directie cq leiding. Beroep daarop is niet mogelijk!

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren