Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Disclaimer

Dog & Disc Club "Disc Runners" streeft naar actuele en correcte informatie, maar kan niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop zij wordt ontvangen, of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is.

Daarom kunnen aan de informatie op deze pagina's geen rechten worden ontleend en aanvaardt Dog & Disc Club "Disc Runners" geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie.

Binnen de website van Dog & Disc Club "Disc Runners" worden alleen externe links opgenomen van instellingen en organisaties die naar de mening van Dog & Disc Club "Disc Runners" passen binnen de thema's van de hoofdindex.

Dog & Disc Club "Disc Runners" zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de sites waar naar wordt verwezen.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren